OpenAI آموزش مدل جدید هوش مصنوعی خود را آغاز کرده است احتمال تغییرجهت لوگوی اپل در آیپدهای آینده دوربین گلکسی S۲۵ اولترا چه مشخصاتی خواهد داشت؟ گلکسی M۳۵ معرفی شد + مشخصات و قیمت محققان درباره افرادی که صدای درونی ندارند به نتایج جدیدی رسیده‌اند پیشنهادهای عجیب هوش مصنوعی گوگل به کاربران: به پیتزای خود چسب اضافه کنید و سنگ بخورید! + عکس نیل دراکمن بخشی از صحبت‌هایش درباره بازی بعدی «ناتی داگ» را تکذیب کرد قیمت گوشی گلکسی F55 سامسونگ مشخص شد آیپد مینی ۷ با نمایشگر OLED چه زمانی عرضه می‌شود؟ اینستاگرام دچار اختلال شد(۵ خرداد ۱۴۰۳) اولین داده‌های علمی تلسکوپ فضایی اقلیدس منتشر شد + تصاویر چین تا چندروز دیگر فضاپیمایش را در سمت پنهان ماه فرود می‌آورد اضافه‌شدن قابلیت ارسال استوری به عینک هوشمند Ray-Ban متا مایکروسافت از کامپیوترهای کوپایلوت پلاس رونمایی کرد + ویدئو اسکارلت جوهانسون: برای صداگذاری ChatGPT از صدای من استفاده کرده‌اند! نوبت دوم کنکور سراسری به تعویق افتاد | ۲۱ و ۲۲ تیر ماه زمان برگزاری نوبت دوم کنکور درباره «بل ۲۱۲» (Bell ۲۱۲)، هلیکوپتر حامل رئیس جمهور + عکس اولین تبلت پوکو چه زمانی رونمایی می‌شود؟ هوش مصنوعی پلتفرم «دیوار» چطور کلاهبرداران را شناسایی می‌کند؟ بهبود شارژدهی باتری در اندروید ۱۵ تگرگ چگونه به وجود می‌آید؟ + عکس
سرخط خبرها

استارت آپ‌ها نیازمند اصلاح قوانین

  • کد خبر: ۵۱۳۱۶
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۶
استارت آپ‌ها نیازمند اصلاح قوانین
مهدی غیبی - کارشناس فناوری
در چند سال گذشته کسب و کار‌های استارت آپی کم کم در حال باز کردن جای خود در اقتصاد کشور هستند، اما هنوز در حوزه قوانین مربوط به آن‌ها عقب هستیم و اساسا تغییر قانون در کشور ما فرایندی زمان بر است. در روز‌های گذشته خبری منتشر شد که تا آخر آذرماه شعبه تخصصی رسیدگی به پرونده کسب و کار‌های مجازی در دستگاه قضایی تشکیل خواهد شد. این مدل اقدام‌ها بیشتر جنبه تسهیلگری دارد.
در ماه‌های گذشته با توجه به شرایط کرونا، خیلی از کسب و کار‌ها به سمت آنلاین شدن پیش رفته و خرید‌های اینترنتی افزایش چشمگیری داشته اند. در طرف مردم هم اعتماد به این مدل کسب و کار‌ها بیشتر شده و فرهنگ استفاده از مشاغل آنلاین در کاربران رشد خوبی داشته است. به موازات این موارد، باید قوانین این حوزه هم با سرعت بیشتری ارتقا یابد، چون پیش بینی می‌شود با افزایش گستره کسب و کار‌های آنلاین، حجم سوءاستفاده و تقلب در این حوزه هم بیشتر شود. در واقع، حرکت قوه قضائیه در راه اندازی شعبه تخصصی کسب و کار‌های استارت آپی به همین دلیل است و چاره اندیشی درباره این حوزه روبه رشد، ناگزیر است.
قوه مقننه هم باید هم راستا با این شرایط، فرایند تغییر قوانین را سریع‌تر از قبل دنبال کند تا خلأ‌های قانونی این حوزه زودتر برطرف شود، چون راه اندازی شعبه تخصصی قضایی برای کسب و کار‌های استارت آپی در واقع تنها حکم مُسَکّن را دارد و بدون اصلاح قوانین نمی‌تواند تأثیر ماندگاری در بهبود وضعیت این کسب و کار‌ها داشته باشد.
در یکی دو سال گذشته با حضور مسئولان جوان‌تر در قوه قضائیه و قوه مقننه، ارتباط بهتری بین اکوسیستم استارت آپی و این نهاد‌ها برقرار، و جلسه‌های مختلفی برگزار شده است. امیدوارم در فراکسیون اقتصاد دیجیتال که در مجلس تشکیل شده است بتوانیم شاهد اتفاقات خوبی در حوزه قوانین استارت آپی در کشور باشیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->